ONZE PARTNERS

WE LOVE MEN WHO MAKE US LAUGH, MAKE US THINK AND MAKE US TEA. NOT NECESSARILY IN THAT ORDER.

 

En wij kennen er zo twee. Norbert Kroll en Marco Bittner zijn onze theesommeliers te Bamberg, Duitsland, en het hart van onze heerlijke theecollectie. Norbert is expert op het vlak van infusies en blends. Hij leerde de knepen van het vak van Georg Kroll, die zijn professionele achtergrond als apotheker en kennis over medicinale planten liet samensmelten met zijn passie voor thee en infusies in de oprichting van zijn eigen theefabriek meer dan 20 jaar geleden. Marco Bittner verloor zijn hart aan reizen én aan thee. Vandaag reist hij de theeplantages van de wereld af op zoek naar de beste thee en theeleveranciers, elk seizoen opnieuw. Zijn kennis over en smakenpallet bij het drinken van pure thee zijn indrukwekkend. Hét perfecte duo om ons te trainen in de kunst van het thee zetten en drinken!

 

   

Cantata Team

 

ANYTHING IS GOOD IF IT’S MADE OF CHOCOLATE

En al helemaal onze overheerlijke artisanale chocoladebonbons van de hand van een Franse meesterconfisseur uit de Provence. Verfijnde chocoladecreaties met smeltend zachte fruithartjes, knapperige amandelen, bitterzoete koffiebonen of verrassende Fleur de Sel. De perfecte combo met koffie en thee!
Een vleugje nostalgie brengen we met de kleurrijke Zwitserse fruitsnoepjes, typisch Belgische chocoladedragees en prachtig gespikkelde kievitseitjes.