FAQ - Veelgestelde vragen

Leverings- en factuurvoorwaarden CANTATA BVBA
[Online verkopen B2B en B2C]

Heb je een vraag voor ons? Op deze pagina kan je al een antwoord vinden op de vragen die we het vaakst krijgen.

Wat zijn de verzendkosten voor jullie webshop?
+
Bestellingen met leveradres in België kosten standaard €4,95 en voor in Nederland is dit €5,95.

Verzendingen worden in België gratis opgestuurd boven €30, voor verzendingen naar Nederland is dit vanaf €45.
Wat zijn de levertermijnen voor jullie webshop?
+
Bestellingen die op een weekdag voor 12u 's middags geplaatst worden, zullen die dag zelf nog vertrekken. Bestellingen die hierna nog bij ons binnenkomen, worden de daarop volgende weekdag opgestuurd.

Moest je pakket om een of andere reden toch vertraging oplopen bij ons, nemen wij contact met je op.
Worden de aankopen van de webshop ook toegevoegd aan mijn klantenkaart in jullie fysieke winkel?
+
Ja, de online aankopen worden ook aan de klantenkaarten toegevoegd. Dit gebeurt handmatig dus kan soms even duren, maar geen paniek: ze komen er zeker bij 😉 .
Wat houden jullie eco friendly cups voor Nespresso precies in?
+
De essentie van het verhaal over onze eco-capsules:

De EU gaf de richtlijn (EN13432) om de consument te helpen begrijpen welke verpakking industrieel te composteren is. Industrieel wilt zeggen niet thuis op de composthoop of in de tuin, maar wel mee met de afvalverwerkers naar een grote compostinstallatie. Hiermee wordt dan een compostinstallatie bedoeld waar de verpakkingen op een 12 weken tot compost worden herleid.

Echter is de realiteit zo dat de richtlijn en industrie (wij) voorstaan op de afvalverwerkers. Er is door hen nog onvoldoende geïnvesteerd in die industriële compostinstallaties. Logisch, want dat installeer je niet op 1,2,3 en is ook duurder. Verder kwamen nog maar weinig producten in aanmerking. We lopen hier m.a.w wat voor.

Het resultaat is we dat momenteel de capsules bij het restafval moeten en niet in de groenbak. Het is belangrijk dat meer industrie op zulke materialen (onder andere plastic en aluminium) overschakelt, zodat de kritische massa voldoende is en de afvalverwerkers sneller gaan investeren.

Kort: we zijn van mening dat wij de push moeten geven en de verandering bij ons begint.

Vind je het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Stuur ons gerust een mailtje (contact@cantata.be) of bel ons even op het nummer +32 3 352 65 60 en we helpen je met veel plezier verder.

CONTACTEER ONS